Najaarsconcert met Isabel Provoost

Koninklijke Harmonie Sint Cecilia pakt weer uit!

Ook zo genoten van de jubileumconcerten van de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia in 2015? We toverden toen de Hontenissehal om tot een waar theater, waar wij en onze gasten het beste gaven wat we muzikaal in huis hadden.

Die concerten smaakten naar meer, zowel bij de bezoekers als de muzikanten. En daarom geeft de Harmonie op 18 november a.s. wederom een concert in de Hontenissehal. Het thema deze keer is: Zeeuws talent on Stage!

Te gast bij dit concert is niemand minder dan Isabel Provoost! Isabel (isabelprovoost.nl) is bekend van het tv programma The Voice Of Holland, waar ze in het seizoen 2016-2017 hoge ogen gooide en tweede werd! Eerder dit jaar schitterde zij nog op Concert at Sea, waar ze samen met Bløf de 60.000 toeschouwers kippenvel bezorgde door haar uitvoering van de nummers “Open je ogen” en “Omarm”. Op 18 november zal zij dus schitteren naast de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia op het podium in de Hontenissehal te Kloosterzande!
De kaartverkoop voor dit evenement is begonnen! Wees er op tijd bij, want dit wilt u niet missen!!

Kaarten à €10,– zijn verkrijgbaar bij Emté Kloosterzande, bij alle muzikanten of te reserveren door een mailtje met uw gegevens en het aantal gewenste kaarten te sturen naar tickets@koninklijkeharmoniestcecilia.nl.