Jubileum 150 Jaar

logo 150 jaarDe Koninklijke Harmonie Sint Cecilia uit Kloosterzande bestond in 2015 150 jaar. Een gebeurtenis waar we uitgebreid aandacht aan hebben geschonken. Ter gelegenheid hiervan is dit jaar een jubileumboek uitgebracht. Een uitgebreid naslagwerk vol met leuke anekdotes.  Hieruit blijkt wel hoe belangrijk onze Harmonie voor Kloosterzande en omstreken is en is geweest. We hebben vele hoogtepunten meegemaakt. Zo werd onze harmonie gevraagd mee te werken aan de muzikale omlijsting van het huwelijk van onze huidige Koning Willem-Alexander (2002) en recent nog de opening van het Rijksmuseum in Amsterdam door toenmalig Koningin Beatrix (2013).

‘Dat onze Harmonie 150 jaar bestaat hebben we vooral te danken aan onze leden, zowel jong als oud. De goede onderlinge verhoudingen tussen de leden ligt ten grondslag aan het succes. Of het nu gaat om een optreden of andere taken in het belang van de vereniging, alles wordt aangepakt en dat met veel enthousiasme.

Ik ben trots op onze Harmonie en dankbaar dat ik de voorzitter ervan mag zijn. Ik wens de Harmonie en haar leden nog heel veel jaren toe. Kloosterzande zonder Harmonie is ondenkbaar!’

Namens het bestuur van de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Kloosterzande, Joan Seijdlitz (voorzitter)

Jubileumboek

Speciaal voor het 150-jarig jubileum is er een bijzonder mooi naslagwerk gemaakt in de vorm van een jubileumboek over 150 jaar Koninklijke Harmonie Sint Cecilia. Hierin staan, naast verhalen van de harmonie, ook verhalen over de geschiedenis van Kloosterzande. Het boek is geschreven door Theo Cappendijk en Carlo Buijsrogge. Het boek is voor € 30,00 te verkrijgen zolang de voorraad strekt.