Concert Marinierskapel der Koninklijke Marine

Met oprechte trots kunnen wij u melden dat we ons jubileumjaar spectaculair openen met een optreden van de Marinierskapel in de Hontenissehal.

De Marinierskapel is het veelzijdige muzikale visitekaartje van de Koninklijke Marine. In dit harmonieorkest spelen 53 geselecteerde beroepsmusici, die zowel in orkestverband als in ensemblevorm optredens verzorgen in binnen- en buitenland. Sinds de oprichting in 1945 is de Marinierskapel bij het grote publiek bekend geworden door de vele succesvolle concerten , radio- en tv- optredens, plaat- en cd-opnamen en taptoes. Legendarisch in de internationale militaire muziekwereld is de kenmerkende eigen ‘sound & drive’ van het orkest, waardoor het ook over de landsgrenzen een graag geziene gast is. Op 24 januari 2015 kunt u in Kloosterzande genieten van dit prachtige orkest.

Kaarten zijn te bestellen via:

• tickets@koninklijkeharmoniestcecilia.nl
  • bij één van onze muzikanten.

Of te koop bij:

• Emté, Marijkeplein 9, Kloosterzande
  • Danielle Damesmode, Steenstraat 34, Hulst
  • R. Wentzler Schoen- en sleutelmakerij, Markt 3, Terneuzen
  • Foto Bleijenbergh, Weststraat 32, Axel

Zaal open: 19.00 uur
Hontenissehal, Emmastraat 23, Kloosterzande
Prijs: voorverkoop € 10 | aan de zaal € 12,50

Zie ook de evenementpagina.